Exhibition Team

Nerds

Het E peloton is een extra groep binnen Release die momenteel bestaat uit 13 enthousiaste meiden in de leeftijd van 13 tot en met 18 jaar. Zij trainen op de donderdagavond van 20.30 uur tot 21.30 uur onder leiding van coach Durkje Sijtsma en assistent-coach Jelly Wiersma.

Bij het onderdeel Exhibition Corps is men gericht op internationale wedstrijden. Uitkomen in deze categorie betekend, dat de groep zich aan de internationale regels moet houden. Een groot verschil met de nationale reglementen is o.a. dat alleen de voeten de vloer mogen raken. Er mag dus niet over de grond worden gerold en ook op de knieën zitten is niet toegestaan met uitzondering van de opening en het slot. Ook moet er minimaal 2 minuten worden gemarcheerd.

De reden waarom Release heeft gekozen om met een extra groep uit te komen op het onderdeel Exhibition Corps is niet alleen omdat deze categorie goed te combineren is met de andere shows, maar ook omdat we het zien als een grote uitdaging! Het is nieuw, leuk en biedt de leden en instructie afwisseling.

Vorig seizoen is deze groep NEDERLANDS KAMPIOEN geworden en verdienden ze een ticket voor het EK majorette! Al deze meiden zijn daarom naar Italië geweest om Nederland te vertegenwoordigen op het EK majorette! Een unieke ervaring!!!! Ze eindigden daar op een 5de plaats met hun Army-show die ze vol overtuiging hebben gebracht. Dus, op naar een nieuwe uitdaging! Het thema voor de nieuwe show is “Nerds”. Jawel, de meiden gaan als nerds gekleed de vloer op en als nerds dansen, marcheren, lachen, kijken en gedragen! Een geweldige nieuwe uitdaging voor deze EK-groep!

Het E-peloton bestaat uit de volgende leden: Dirkina, Ilse, Melissa, Fiona, Rianne, Corine, Miriam, Tjitske, Marrit, Anita, Marije, Emmaly en hoofdmajorette Natasja.

Ze komen tijdens wedstrijden uit in de klasse Exhibition Corps Senior.

EK 2015

© Copyright © 2009-2018, Majorette- en Twirlvereniging Release.

Zoeken